GEZOCHT: PODOTHERAPEUT M/V

Podotherapeut voor 8-36 uur per week

Als podotherapeut bij Toppodo podotherapeuten maak je de vertaalslag van hulpvraag naar behandelplan. Je bent verantwoordelijk voor het gehele adviestraject ten behoeve van de klant, arts en zorgverzekeraar. Bij ons krijg je de kans om je ook echt met alle facetten binnen het vakgebied van een podotherapeut(e) bezig te houden.

Wie zoeken wij?

Als podotherapeut(e) voldoe je aan het volgende profiel. Wij zoeken een enthousiaste podotherapeut die flexibel en actief is in het bedenken van de beste oplossingen op het gebied van voet- en loopproblemen. Verder beschik je over goede sociale vaardigheden die aansluiten bij de klantvriendelijke cultuur van ons bedrijf en inzicht om de vertaalslag te maken van zorgvraag naar behandelplan. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met voet- en loopspecialisten. Met hen onderhoud je een relatie waarin je kennis, analyses en ervaring tot uiting komen.

Functie-eisen

  • Heb jij een HBO diploma podotherapie?
  • Of moet je alleen nog je scriptie maken/inleveren?
  • Ben jij een uitstekende relatiemanager en teamspeler?
  • Ben jij enthousiast, accuraat, zelfstandig, klantgericht en sociaal?

Wie zijn wij?

Toppodo podotherapeuten bestaat uit een team van enthousiaste en ervaren podotherapeuten die zorg en therapie bieden bij klachten aan het houding,- bewegingsapparaat. De podotherapeuten bij Toppodo voorkomen klachten aan het houdings- of bewegingsapparaat, middels eerlijke, transparante en duidelijke behandelingen, met een centrale rol voor de klant. Wij streven naar 100% afhandeling van de klacht en tevredenheid. We werken met 5D looplab, cadcam apparatuur, nieuwste drukmeetsysteem en zijn in het bezit van een eigen 3D printer. Toppodo streeft naar een groot verspreid netwerk van tevreden leveranciers, tevreden nevenpartijen (andere podotherapeutenpraktijken), huisartsen, specialisten en aanverwante disciplines. Eerlijkheid zowel naar collegae als naar klanten toe! Representatief voorkomen, professionaliteit, kwaliteit, innovativiteit en saamhorigheid zijn daarbij kernbegrippen.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een afwisselende functie in een open, gezellige, collegiale en professionele werksfeer met goede arbeidsvoorwaarden. Wij beschikken over een eigen personeelsbeleid en salaris schalen. Aan de hand van leeftijd en werkervaring wordt de hoogte van het salaris bepaald. Het betreft een functie in overleg tussen de 8- en 36 uur, je zal werkzaam zijn op een of meer van onze locaties in Maastricht.

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature? Mail dan je motivatiebrief en cv naar info@toppodo.nl t.a.v Bart van Limpt.