Nieuwe praktijk bij Chiromotion – Maastricht

In 2020 is er een nieuwe praktijk geopend waarin meerdere disciplines haar krachten bundelen! In dit karakteristieke pand op de Scharnerweg 108 in Maastricht is ChiroMotion chiropractie gevestigd samen met Toppodo, Fysiotherapie Hof, sportmasseur Ferdi van Even en de Diëtheek. Deze disciplines vullen elkaar haarfijn aan en Scharnerweg 108 is daardoor een specialistisch centrum geworden voor allerlei lichamelijke klachten.

3b99a283-9d08-4675-8cf7-8bd9f6540bc3-1000x500

ChiroMotion
Bij ChiroMotion chiropractie werken universitair geschoolde chiropractoren die gespecialiseerd zijn in rug- nek- en hoofdpijnklachten. ChiroMotion behandeld op een persoonlijke en nieuwe wijze van chiropractie, waarbij niet alleen gemanipuleerd hoeft te worden. De chiropractor gebruikt naast het behandelen en manipuleren van gewrichten ook andere technieken voor het behandelen van de spieren; zoals triggerpoints of dry neelding en oefeningen.

De eerste afspraak duurt 1 uur. De chiropractor beoordeelt bij de intake door een vraaggesprek en onderzoek of er verder verwezen moet worden voor verder onderzoek naar de huisarts. Tevens wordt bekeken of er samengewerkt kan worden met de andere disciplines om het herstel te bespoedigen of de klachten te verbeteren.

Maarten is daarnaast als sportchiropractor verbonden aan Wielerploeg Team Jumbo-Visma, Tom is als chiropractor verbonden aan wielerploeg Team Sunweb. Beide zullen dit jaar op wedstrijden mee gaan voor de behandeling van de wielrenners.
www.chiromotion.nl 043-609 00 57

IMG_4561-1000x500

Diëtheek
Diëtheek Maastricht en Heuvelland & Diëtheek Heerlen zijn moderne diëtistenpraktijken met vestigingen in Maastricht, Gulpen, Cadier en Keer, Bemelen en Heerlen. Ons team bestaat uit vier diëtisten (Johan Bruijnen, praktijkhouder), Dirk Verbraak (sportdiëtist o.a. Jumbo Visma), Maureen Kromowirjo en Luis Lutgens. Onze spreekuurlocaties zijn met name gevestigd in huisartspraktijken en (para)medische centra en vanaf 2020 ook in het nieuwe centrum op de Scharnerweg 108.

Wilt u meer informatie over onze specialisaties, de vergoedingen of onze werkwijze, dan neem eens een kijkje op onze website www.dietheek.nl en www.dietheek.nl/maastricht-heuvelland. Of neem contact op met Johan Bruijnen (praktijkhouder) via www.dietheek.nl 088-425 36 00

Fysiotherapie Hof
Fysiotherapie Hof is een jonge fysiotherapiepraktijk met een specialisatie in de sportfysiotherapie. In het prachtige nieuwe pand aan de Scharnerweg beschikken we over een grote sportruimte evenals een kunstgras (sport)veld op de binnenplaats. Fysiotherapie Hof biedt een breed pakket aan behandelingen waarbij professionaliteit en klantgerichtheid centraal staan. Uiteraard zijn we trots op de multidisciplinaire samenwerking met Toppodo, ChiroMotion en Diëtheek.
www.fysiotherapiehof.nl 043-204 12 55

Sportmassage Ferdi van Even
Sportmassage Ferdi van Even verzorgt de sportmassage’s binnen het centrum. Daarnaast is Ferdi verbonden aan Wielerploeg Team Jumbo-Visma als sportmasseur. 06-46 53 33 01