NOTA & VERGOEDINGEN

Nota en vergoedingen

De podotherapie wordt vanuit veel aanvullende verzekeringspakketten vergoed.
De hoogte hiervan hangt af van je polis en zorgverzekeraar. Hieronder vind je een link naar een overzicht van de vergoedingen. Wanneer het medisch noodzakelijke voetzorg betreft voor iemand met diabetes mellitus, worden onderzoek en behandelingen (met uitzondering van het materiaalaandeel van de zolen) vergoed vanuit de basisverzekering.

Uw nota

Op je nota vind je een specificatie van hetgeen de podotherapeut tijdens je bezoek heeft gedaan. Dit zijn kosten voor het onderzoek of consult en/of hulpmiddelen. Van eventuele podotherapeutische zolen vind je de de kosten gesplitst terug op de nota.

Vergoedingen Podotherapie

Per zorgverzekeraar vind je hier informatie over vergoedingen van dit jaar. Dit overzicht is met zorgvuldigheid samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Wij raden je aan, zeker in geval van onduidelijkheden, contact op te nemen met je zorgverzekeraar.

Prijslijst Podotherapie

Op onderstaande pagina vind je onze tarieven en prijzen. Mocht je aanvullende vragen hebben neem dan contact met ons op.

Toppodo is aangesloten bij de beroepsvereniging (NVvP) en bij Toppodotherapie en garandeerd de kwaliteit van onze podotherapeuten.

Kunnen wij je helpen?