SAMENWERKEN EN KETENDENKEN

Samen voor het hoogste podium

Bij elkaar in hetzelfde pand in Maastricht. Maarten Tielen, Tom Poulussen, Stefan Hof en Bart van Limpt: de chiropractors, de fysiotherapeut en de podotherapeut. Ze werken intensief samen. ‘Ketendenken’ noemen ze dat, en daar hebben sporters en ‘gewone’ patiënten veel baat bij.

Tom Poulussen & Maarten Tielen | Chiromotion

Maarten Tielen en zijn collega Tom Poulussen hebben naam gemaakt met de begeleiding van verschillende wielerploegen en bekende individuele sporters, waaronder veel hardlopers en triatleten. “Ik heb altijd een passie voor sport gehad”, aldus Tielen. “Daarom wilde ik me specialiseren als sportchiropractor. Er zijn in Nederland slechts vijftien gediplomeerde sportchiropractoren en ChiroMotion is de enige praktijk in Limburg. Naast mijn specialisme in rug-, nek-, en hoofdpijnklachten begeleid ik, samen met Tom, team DSM en team Jumbo-Visma tijdens de wielerrondes.

Stefan Hof | Hof Fysiotherapie

Een moderne en persoonlijke fysiotherapiepraktijk die kijkt naar wat jij nodig hebt. Heb je last van bijvoorbeeld je schouder, knie of enkel? Of moet je revalideren na een operatie of sportblessure? Dan gaan we samen op zoek naar de beste behandeling en begeleiding die bij jou past voor een snel herstel.

Kunnen wij je helpen?