Ze zijn er echt, comfortabele verantwoorde zomerschoenen

Topontwerpers hebben met vooraanstaande voetspecialisten de voeten ineengeslagen om een heel grote groep consumenten, de liefhebbers van open schoenen, sandalen en slippers, bereikbaar te maken. Het resultaat is een flexibele schoen, waarbij de inlay onzichtbaar vervangen kan worden door een inlegzool gemaakt voor uw voet door ons, zonder het mooie uiterlijk te beïnvloeden. Alle schoenen lopen erg comfortabel, zelfs ‘moeilijke’ voeten’ zijn hierbij gebaat.

blog-post-1000x500

Solidus, Revere, Fits your feet, Fijne Schoenen

Toppodo biedt verschillende merken.

  • Fits your feet is gespecialiseerd in op maat gemaakte slippers, huisschoenen en sandalen. Aan de hand van een 3D scan wordt bijvoorbeeld de slipper op maat gemaakt.
  • Solidus ontwerpt daarnaast schoenen in diverse breedtematen. De schoenen beschikken over een uitneembaar voetbed waardoor ze geschikt zijn om eigen (steun)zolen in te leggen. Doordat de meeste schoenen verstelbaar zijn met een klittenbandsluiting op de wreef passen de schoenen goed bij de meest uiteenlopende voeten en voetklachten.
  • Revere is een collectie van Fijneschoenen.nl. De gehele collectie slippers en sandalen is tevens voorzien van het professioneel ontwikkelde PFS systeem (Personal Fitting System). Dit houdt in dat elke sandaal of slipper voorzien is van riemverlengers, zodat u de schoen extra volume kunt geven, wederom zonder het mooie uiterlijk te beïnvloeden.